WOZ-Check 2016

Recent heeft u hem weer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand. Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerendezaak-, inkomsten-, erf-, waterschaps- en mogelijk ook vennootschapsbelasting. In veel gevallen is de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog vastgesteld. Ook kunnen er bijzondere omstandigheden zijn die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.
 
Administratie- en belastingadvieskantoor C.P. de Hoop is samen met het landelijk opererende WOZ-Consultants gespecialiseerd in het verlagen van de door de gemeente bepaalde WOZ-waarde. Als gevolg hiervan betaalt u als eigenaar van een woning al snel honderden euro’s per jaar minder belasting. Voor eigenaren van grote en middelgrote bedrijven gaat dit al snel om (tien)duizenden euro’s.
 
Een WOZ-bezwaarprocedure voor uw eigen woning is geheel GRATIS. Voor bedrijfspanden en overige objecten geldt het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen 25% excl. BTW van het gerealiseerde voordeel op de gemeentelijke belastingen betaalt als de WOZ-waarde naar beneden wordt bijgesteld.
 
Direct uw WOZ-waarde door ons op juistheid laten beoordelen? Klik dan op de deze link WOZ-Check en meld uw pand online aan. Of stuur een kopie van het aanslagbiljet per e-mail aan ons toe.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.