Betaal niet te veel belasting !

Wat kunt u doen om niet te veel belasting te betalen?

Het begint om er voor te zorgen dat uw administratie goed is georganiseerd en up-to-date is. Vanuit een goede administratie kan een juiste jaarrekening worden opgesteld waarbij bijvoorbeeld het juiste onderscheid is gemaakt tussen kosten en investeringen.
Verder is van groot belang dat alle mogelijke aftrekposten, maar ook alle andere faciliteiten worden toegepast om de belastingdruk zo beperkt mogelijk te kunnen houden.
Voorbeelden zijn bijvoorbeeld: (Milieu)Investeringsaftrek, zelfstandigenaftrek, meewerkaftrek, FOR toepassen (of juist niet), arbeidsbeloningen (partner en/of kinderen), willekeurige afschrijvingen (veel afschrijven of juist niet om n de toekomst een groter belastingvoordeel te kunnen behalen), ondernemersvorm (eenmanszaak, VOF, BV).
Dit dit een paar voorbeelden, maar er zijn nog meer zaken waardoor je kunt voorkomen dat je te veel belasting betaald.

Wanneer u wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen; neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Betaal niet te veel belasting ! Wij verzorgen uw administratie en belastingaangifte zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.
Bel ons op telefoonnummer 0346-242510.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.